tips

675 nieuwsberichten gevonden
Prescriptive Analytics in HR
2 dagen
Prescriptive Analytics Prescriptive analytics is supposedly the ultimate level you can reach in analytics. Using your data and analysis to prescribe (or suggest, or nudge) possible actions that will lead to the desired result. Of course, the opportunities for prescriptive analytics in the organisational domain are numerous (if the people want to cooperate…). According to Protocol A nice example of the application of predictive analytics (at least of my interpretation of prescriptive...
Sterke ontwikkeling cloud- en hostinggebruik in Nederland
2 dagen
De marktpenetratie in Nederland van (public) cloud en hosted IT oplossingen is in 2019 met respectievelijk 59 procent en 65 procent, aanzienlijk te noemen. En de verwachting is dat de groei van de uitbesteding van IT activiteiten en inzet van cloud nog duidelijk toe zal nemen de komende jaren.
Hoe word ik meer zichtbaar en gewaardeerd?
3 dagen
Als manager ben ik inhoudelijk verantwoordelijk voor projecten op de lange termijn en ik geef advies over investeringen. Het team waarmee ik werk, werkt hard en is professioneel. Met mijn leidinggevende samenwerken gaat stroef. Hij gunt mij niet alle projecten, herkent mijn expertise niet en dat ontmoedigt mij. En ik kan het politiek spel niet meespelen. Hoe zorg ik dat ik toch op waarde geschat wordt?
Drie plus- en minpunten van een zakelijke prepaid creditcard
5 dagen
Mensen nog niet zolang staan ingeschreven bij de KVK, een negatieve BKR-registratie of een ontoereikend inkomen hebben, komen mogelijk niet in aanmerking voor een zakelijke creditcard. Er bestaat echter een alternatief: de zakelijke prepaid creditcard.
Ruim 50 procent wil ook lid van Koningshuis als designated survivor
1 week
Ruim 52 procent van de Nederlanders vindt dat, naast een politieke designated survivor, ook iemand van het Koningshuis op een geheime en beveiligde locatie moet worden ondergebracht tijdens Prinsjesdag.
De top tien startups waar talent wil werken
1 week
Jaarlijks zet de LinkedIn redactie met de Top Startups lijst de startups in de schijnwerpers die het meest in trek zijn bij professionals op het platform. Dit jaar is voor het eerst een Nederlandse editie samengesteld.
Optimaliseer de software supply chain voor meer succes
1 week
Bij de term supply chain denken mensen vaak aan de weg die een fysiek product aflegt van producent tot klant. Toch is er ook bij software sprake van een supply chain, namelijk het proces van ontwikkeling tot oplevering.
Marketeers besteden video steeds meer uit
1 week
Meer dan een derde (37 procent) van de marketingprofessionals besteedt het merendeel van videoproductie uit. Met name voor de opname en montage van producties maken marketeers gebruik van een videospecialist.
Van vakantieplezier naar werkplezier
1 week
Vakantie zien we als iets leuks en ontspannens, waar je vooral van mag genieten. Maar als het gaat om werk, wordt deze associatie minder gemaakt. Nee, dat wordt eerder gezien als noodzakelijk, serieus, saai en soms stressvol. Kan dat niet anders? U bent immers meer op uw werk dan op vakantie, aldus Frank van Marwijk.

Pagina's

Abonneren op tips